Sunday, October 6, 2013

Evimize Donduk

Turkiye tatilimizden doneli haftalar oldu. Dolu dolu eglence, gezmece, yemece dolu 6 haftalik bir tatilden sonra California'da ki evimize donmemiz huzunlu oldu tabi. Doner donmez Ozan'in gunluk aktivite listesini guncelledim ve hemen aktivitelere basladim ki bizim ki yanlizlik cekmesin ve Turkiye'de ki ailesinin uzakligini cok hissetmesin.

Ozan artik tek gunduz uykusu yaptigi icin gunduzleri 12:30-2:30 arasi evde oluyoruz. O saatlerin oncesinde ve sonrasinda kesin bir oyun parki seansi oluyor. 


Eger musaitseler arkadaslarimizla playdate yapiyoruz. Ruzgar, Arda, Ekin ve Azra ile guzel bir playdate yaptilar gectigimiz haftalarda. Masaya konan ve cocuk muzikleri caldigi icin annelerin " kimse ellemesin bu telefonu bakin sarki dinliyoruz" dedigi telefonu buyuk cocuklar katiyen ellemezken sadece Ozan kapti ve kurcalamaya basladi. 



Evimizin yakinindaki Jackson Park'ta AJ adindaki arkadasiyla oynarken.


Ozan'in en favori arkadaslarindan biri de Ada. Hem cok iyi anlasiyorlar hem de surtysuyorlar zaman zaman. Iste yine bir surtusme ani; Ada Ozan'in yakasina yapismis, Ozan da sinirinden aglamakli...



Evimize Ozan'in favorilerinden somon baligi alirken.


Kuzen Ruzgar ile Carmel'de kiraladigimiz haftasonu evinin oyun odasinda oynarken.

No comments:

Post a Comment