Tuesday, January 8, 2013

Nedir bu uyku durumlari

Hani bu gaz problemleri 3-4 aylikken gecicekti kizlar? Bizimki haftaya 4 aylik olucak ama gaz durumlari ve uyku problemleri artarak devam ediyor. Ilk yatirildiginda 4-5 saat araliksiz uyuyan Ozan'im simdi her 2 saatte bir hatta bazen daha sik araliklarla uyaniyor. Gece 5-6 kez kalkip odasina gitmek de beni perisan duruma getirdi tabi ki uykusuzluktan. Cok ariyorum o 4-5 saat uyudugu geceleri, ne olur o gunler yeniden gelsin.

Yakinda 4 aylik kontrolumuz var, bakalim doktorumuz bu konuda ne tavsiye edicek. Ya da bana biraz umut verebilecek mi? Neyse ki yakinda bizde kalmaya gelicek olan kayinvalidem ve kayinpederimin umuduyla biraz moral buluyorum. Onlarin burda olmasi hepimiz icin iyi bir destek olacak.

Ozan'cim da bu problemlerin yanisira hergecen gun degismeye devam ediyor. Minder ile destek yapinca bir muddet oturabiliyor, tummy time pozisyonunda da mini push up yapmaya calisiyor kendince :) Oyuncaklari ile oynamayi da daha cok sever hale geldi cunku artik onlari rahatca tutabiliyor ve agzina goturebiliyor. En sevdigi oyuncaklari ise agzina en rahat sokabildigi oyuncaklari :)



J





No comments:

Post a Comment