Wednesday, October 24, 2012

Kostumlu fotograf cekimi



Amerika'da cadilar bayrami bir cok kisi tarafindan Ekim ayinin sonlarina dogru kostumlerle kutlanir. ( Asil Halloween gunu yani cadilar bayrami 31 Ekim gunudur) Bay Areada kurdugumuz Turk anneler gurubu gecen hafta sonu bebekler icin kostumlu fotograf cekimi organize etti. Gokce arkadasimiz 10 tane bebegin kostumlu resimlerini cekmeyi kabul edince biz anneler olarak bu firsati kacirmadik tabi.

Bizim Ozan gurubun en kucugu oldugu icin onu nasil gurup resmine nasil sokacagimi dusunurken aklima ona mamasini yedirmekte kullandigimiz u seklindeki yastigi geldi. Etrafina kahverengi bir ortu serince yastigi hemen dekorun bir parcasi yapip gurup resminde onu oturtmak icin kullandik. Butun bebeleri ayni anda susturup resmi yakalamak once imkansiz olacakmis gibi gozuktu bana. Hatta tam cekimden 5 dakika once Ozan acikip aglamaya baslayinca bu isin olmayacagina kendimi inandirdim. Ama mucizevi bir sekilde cekim baslayinca Ozan da dahil olmak uzere tum bebeleri bir yerde aglamadan ve kameraya bakarken oturtup poz almayi basardik.

Bu zorlu is bitince de birkac tane daha eglenceli poz ve aile resimeri cektirmeye devam ettik. Kirli ailesi de bizim icin bir kac eglenceli poz imkani daha yarattilar giydikleri kostumleri ile. :)






No comments:

Post a Comment