Tuesday, October 16, 2012

Balkabagi Festivali

Gectigimiz haftasonu geleneksel Ekim ayi icerisinde gerceklesen balkabagi festivaline gittik. Bu festival yani Halfmoon Bay Pumpkin Fest hersene cok kalabalik oldugu icin sabah 9:15 civari erkenden yola ciktik. Esra ve Hasan bizim araba ile geldiler. Oraya varinca Kuzen Ruzgar, Ezgi ve Tunc ile bulustuk otoparkin yanindaki cafede.





Bulusunca herkes birbirinin cocugunu mincikladiktan sonra ( ki bu minciklama fasli yaklasik 1.5 saat surdu, arada bebekler beslendi, emzirildi, vs...) oglene dogru festival alanina dogru yurumeye basladik.



Tabi iki cocuklu bir gurup olarak festival alanina gelince de hemen yine bir oturma, emzirme faslina gecmemiz gerekti. O yuzden bu papagan heykellerinin, balkabaklarinin oldugu oturma alaninda biraz vakit gecirdik.



Ardindan yemek alanina gidildi, buyuklerin de karni doyuruldu. Sonrasinda babamiz bebegi kucakta tasimaya yarayan BabyBjorn aletini ilk defa kullanmak istedi, onu takip babamizla gezindik, balkabagini oyarak heykel yapan amcayi izledik ve guzel gunumuzu donuste San Mateo'daki pidecimizde lahmacun yiyerek sonlandirdik.









1 comment:

  1. :)) cok sicak resimler Zeynepcim, bayildim. Tugrul'cuuma da bak yaa...tam bi baba olmus o bjorn'u takinca :)

    ReplyDelete