Sunday, November 10, 2013

Fisherman's Wharf and Pier 39


 
Haftasonunda havanin guzel olmasini firsat bilen Ozancik ve ailesi San Francisco'ya gittiler. Hava her zamanki gibi beklenenden daha soguktu ama biz bu sehri artik cok iyi tanidigimiz icin 3-4 kat kiyafet goturmustuk yanimizda. Oraya vardigimizda cok acikmis oldugumuz icin hemen Pier 39'in ust katindaki Crab House restaurant'da yer ayarladik. 35 dakikalik bir beklemenin ardindan muhtesem bir oglen yemegi yemeye hazirdik. 
 

Crab House'da yedigi bol sarimsakli karides, midye, ve balik sandwich Ozan'in da cok hosuna gitti. Ama butun bu leziz yemeklerden once sofraya gelen ekmek gibisi yoktu :) Gerisi asagidaki videoda...
 
 
 

 
Yemekten sonra Pier'deki dukkanlari gezdik, cikolata ve kahve aldik. Ozan babasinin elinden tutarak ilk defa sokaklarda kendi yurudu. Onun bu tatli paytak paytak yuruyusunu goruntuledikten sonra bol bol izledik videosunu eve gelince.
 
 
 
Aksam uzeri Pier 39'dan ayrilmadan unlu deniz aslanlarina bakmaya gittik. Ozan uzun uzun seyretti hayret ve hayranlikla bu sevimli hayvanlari. Arada cikardiklari seslere ve yaptiklari komik hareketlere guldu ve babasina gosterdi onlari.
 
 

No comments:

Post a Comment