Sunday, December 1, 2013

Uyku Durumlari Degisken






 
Dis cikarma. hastalik gecirme, vs... derken uyku durumlari da devamli degisiyor tabi. Hasta oldugu sabahlar genelde saat 6:00AM bile olmadan uyandigi oluyor Ozan'in. Iyi oldugu ve uykusunu aldigi sabahlarda uyanmasi 7:00'yi bulursa annenin yuzunde gulucukler aciyor sabah uynadiginda. Yani genel olarak sabahlari 6-7AM arasi gune merhaba diyoruz.
 
Oglen uykularinin da cok duzenli oldugu soylenemez bu aralar. Git gide daha gec oglen uykusu almaya baslayan Ozan son gunlerde saat 1:00Pm'e dogru yapiyor oglen uykusunu. Ortalama 1.5 - 2 saat arasi degisen bir uyku oluyor gunduz uykusu. Yani gece ve gunduzun toplaminda 12 saat uyuyor yaklasik olarak. ( 14 saat olsa fena olmazmis hani, neyse buna da cok sukur.)
 
Gectigimiz haftayi biraz hasta ve burnu tikali gecirdiginden olsa gerek gecmis gunlerin yorgunlugunu atmak istercesine haftasonu tam da Erin arkadasi ile oynamaya gidecegi bir ogleden sonra Ozan'cik 3.5 saat uyumak istedi. Iste o uzun uykunun sonunda yine firindan yeni cikmis sicak ekmek kivaminda olan pamuk prensimin videosu...
 
 
Bu asagida gordugunuz resimlerde de yeni pijamasi ile modellik yapan Ozan'in sabah uykusundan kalkmis pozlari.
 

No comments:

Post a Comment