Monday, November 26, 2012

OC'de cok tatli gunler




Sebnem ve Cenk Acar ciftinin OC'deki evlerini ziyarete gittik sukran gunu haftasi ve cok tatli 5 gun gecirdik. Ozan bebek ilk ucak yolculugunu San Francisco Int. Airport'dan kalkan ve 1 saat sonra Orange County'deki John Wayne Airport'a varan AirTran havayollari ile gerceklestirdi.

Acar ciftinin 2 yasindaki minik ogullari Boracik gecen sene son gorusumuzden beri baya buyumus, dillenmis ve hareketlenmisti. Ozan bebegi cok seven Boracik cumle iclerinde ve sonlarinda devamli "Ozan bebek cok tatli" diyip durdu. Ozan Borayi, Bora da Ozan'i cok sevdi :)

Bol muhabbet, cocuklarla kosturmaca, guzel yemekler, sicak bir ortam dolu gunlerimiz cok cabuk gecti OC'de. Gezimizden en cok hatiralarimda kalanlar ise;

Bora'dan bazi sozler;

- " Ozan bebegin ayaklari cok tatli" "Ozan bebek cok tatli" laflari.

- Sebnemin internetten siparis verdigi cocuk merdivenini ilk gorusunde " cok tatli, Zeynep getirmis, Ozan bebek getirmis" demesi. ( cocuk oyle uygun gorunce biz de olayi bozmadik tabi)

- Fashion Island Shopping Mall'daki Tesla arabasi icin " en guzel araba, woww" yapisi ve jantlarin onunde poz verip " benim resmimi cek" demesi.

Hatiralarimda kalan diger seyler ise;

- Harika bir thanksgiving yemegi ,

- Sebnem ve Tugrul ortak calismasi olan humus,

- Sabahlari goturdugumuz simit, poaca, acma ve tahin-pekmez



Boracigi ve Acarlari simdiden cok ozledik.





1 comment: